Isofinish: Het innovatief gevel isolatie- en afwerkingsconcept

We stellen u met veel plezier Isofinish voor, een innovatief isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels. Isofinish wordt ondersteund door zes sterke bouwpartners: Recticel Insulation, Borgh, Deceuninck, Eternit, VMZINC en Wienerberger.

Kenmerkend voor Isofinish is het doorlopend en ultradun isolatieschild met uitstekende thermische prestaties, dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Hierbij wordt altijd gekozen voor de Keymark-gecertificeerde Powerwall buitengevelisolatie van Recticel Insulation met meer dan gemiddelde thermische prestaties. Powerwall is gemakkelijk te plaatsen, onder meer door een uniek tand en groef kliksysteem. Hierdoor is ook de kans op energielekken bijna nihil.

 

 

Powerwall isolatie voor buitengevels

Bekijk hier de reportage
over Isofinish op
Kanaal Z

Bekijk hier de reportage
over Isofinish op
AVS

Met de regelbare Facafix gevelschroeven van Borgh kan de draagstructuur tot op de millimeter uitgelijnd worden, met een rechte gevelafwerking als resultaat.

Bovendien kan er dankzij het Isofinish-concept gekozen worden uit verschillende esthetische gevelafwerkingen, zoals sidings, steenstrips, leien, kleidakpannen en zink.

Neem alvast een kijkje op de website www.isofinish.be voor meer info. 

Print Send to friend