Voel u goed in uw woning, uw hele leven lang

Terug naar overzicht

We spenderen de gezelligste uren van de dag thuis. Daarom is een goed geïsoleerde woning zo belangrijk. Naast een gezond binnenklimaat moet u zich in uw woning ook goed voelen. Recticel Insulation stelt alles in het werk om uw comfort te garanderen en zoekt actief naar oplossingen, ook voor morgen.

De partner waar u op kunt bouwen

Recticel Insulation biedt meer aan dan isolatieproducten. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis bieden wij u hét antwoord op elke isolatievraag. Als partner bouwen we samen met u aan een comfortabele en zorgeloze toekomst.
Om dit waar te maken zetten we in op een gemotiveerd team van ontwikkelaars. Onze uitgebreide R&D-afdeling streeft ernaar om telkens opnieuw het comfort te optimaliseren.

Recticel de partner waar u kunt op bouwen

Onze kinderen, onze toekomst

Onze kinderen en kleinkinderen willen ook genieten van een duurzame omgeving met alle comfort. Wie nu zijn woning goed isoleert, bespaart veel op de maandelijkse energiefacturen. U investeert één keer, doe het goed. En bouw mee aan uw toekomst en die van uw kinderen.
Ook nemen wij initiatieven om de planeet en toekomst te beschermen. In de bouwsector is het project bewuster omspringen met afvalverwerking hiervan een mooi voorbeeld. Het behalen van het ISO 14001 certificaat getuigt van onze inzet om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Dit certificaat is een bekroning voor alle geleverde inspanningen voor het hanteren van een milieuzorgsysteem, naast het nemen van initiatieven rond duurzaam ondernemen.
Kortom: kies bewust en zorg samen met ons voor een betere planeet.

Recticel comfort inside 

Een Recticel® isolatieoplossing voor elke uitdaging

Vloeren, muren en daken kunt u niet optimaal met één en dezelfde plaat isoleren. Daarom biedt Recticel Insulation voor elke toepassing een unieke isolatieoplossing. Het resultaat: een uitstekend geïsoleerde woning waar u een leven lang kunt van genieten. Surf naar www.deisolatiegids.be en vind er dé oplossing voor uw bouwproject.

Dé isolatiegids Recticel Insulation 

"Met een aangenaam binnenklimaat zorgt u voor een comfortabel en goed gevoel, nu en in de toekomst.”

Een offerte via een plaatser op maat van uw project?
Surf naar www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag

Zelf uw isolatie plaatsen?
Surf naar www.recticelinsulationhome.be voor een verkooppunt in uw buurt

Batibouw
Bezoek Recticel Insulation op Batibouw:
u vindt ons in hal 5, stand 311.

 

Nieuw op Batibouw: ontdek de zelfdragende en isolerende dakelementen L-Ments

Print Send to friend