Heel wat nieuwigheden op BIS van 4 tem 12 oktober in Flanders Expo

Terug naar overzicht

Wie isolatieplannen heeft, moet meer dan ooit een bezoek brengen aan de stand van Recticel Insulation op BIS (stand 1438 in Hal 1). U komt er alles te weten over de energiezuinige woning van de toekomst. Bovendien kunt u als u concrete (ver)bouwplannen heeft uw persoonlijke isolatiecheque afhalen!

Recticel Insulation op bis 2014 flanders expo

Als u op onze stand een offerte-aanvraag invult voor uw concreet project, kunt u 2 isolatiecheques twv 150 euro elk ontvangen. (Meer info op de stand zelf)
Recticel Isolatiecheque 150 Euro BIS 2014 

We lichten hier alvast graag een tipje van de sluier van de nieuwe producten:

 • Het Powerroof concept voor hellende daken is uitgebreid met Powerroof Maxx isolatie.
  Nu al meer weten over Powerroof Maxx dakisolatie? Vraag snel uw documentatie en een gratis en vrijblijvende offerte aan  via http://www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag

 • Ook Eurofloor vloerisolatie is nu nóg beter. Er is een nieuwe variant beschikbaar, Eurofloor 300, met een nóg betere druksterkte, namelijk 300 kPa (3 kg/cm²) bij 10% vervorming.
   
 • Wie langs binnen wil isoleren, kiest voor Eurothane G, de ideale binnenisolatie met een nieuw, handiger formaat.
   
 • Wie nog een stap verder wil gaan in afwerking, kan nu ook kiezen voor het nieuwe Combodeco Home isolatiesysteem voor hellende daken en wanden. Met dit all-in-one systeem kiest u voor een blijvende, hoge isolatie én heeft u meteen ook een blijvende, hoge afwerkingsgraad. Na bevestiging blijven de naden zichtbaar, wat een mooi en uniek visueel aspect creëert. Met Combodeco Home gaan de werken vooruit: na plaatsing hoeft u de platen niet meer af te werken en te schilderen of te behangen.
  Meer info op www.combodecohome.be 

Bezoek de Recticel stand (stand 1438) en ontdek het zelf.

Voor alle praktische info over de beurs kan u terecht op www.bisbeurs.be

Print Send to friend